Sim only internet

Elk jaar stijgt het aantal verkopen van sim only abonnementen. Deze stijging komt doordat er in Nederland steeds meer mobiele telefoons en smartphones verkocht worden. De huidige smartphones zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze steeds langer van dienst kunnen zijn. Het grootste gedeelte van alle smartphones wordt met een telefoon abonnement gekocht maar als het telefoon abonnement te einde loopt kan er rond gekeken worden voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe smartphone. Doordat de smartphones van betere kwaliteit zijn en hierdoor langer van dienst kunnen zijn is het mogelijk om na verloop van het contract over te stappen op een sim only abonnement. Met een sim only internet abonnement zullen de maandelijkse kosten voor een telefoon abonnement aanzienlijk dalen.

Sim only bundels bij providers

Bij het kiezen van een sim only abonnement moet je altijd verschillende bundels kiezen om je sim only abonnement samen te stellen. De bundels die alle providers gebruiken voor het samenstellen van een sim only zijn bundels voor bellen, sms’en en internetten. De laatst genoemde wordt steeds belangrijker bij een telefoon abonnement en eigenlijk kan er wel gezegd worden dat een internet bundel de basis vormt van een huidig telefoon abonnement. Een sim only abonnement met een internet bundel wordt in de volksmond ook wel een sim only internet genoemd. Het samenstellen van je sim only kan heel simpel door de gewenste hoeveelheid belminuten, sms’jes en de hoeveelheid data te selecteren. Hier kan je sim only goedkoop kopen. Heb je de gewenste bundel hoeveelheden geselecteerd dan kan het sim only internet abonnement afgesloten worden bij de gekozen provider. In Nederland zijn een groot aantal providers die een sim only abonnement aanbieden. De volgende providers bieden een voordelig sim only internet abonnement aan:

Simpel
Wil je heel voordelig een sim only abonnement afsluiten dan is Simpel de perfecte aanbieder. Bij Simpel heb je altijd zelf de controle over je belkosten door het zogenoemde belplafond van Simpel. Ook is Simpel één van de weinige sim only aanbieders in Nederland die geen kredietcheck uitvoert voor toelating. Hierdoor kan iedereen in Nederland boven de 18 jaar zelfstandig klant worden bij Simpel. Simpel is aangesloten op het super moderne netwerk van T-Mobile en hierdoor heb je door heel Nederland een uitstekend bereik.

Simyo
Zelf de touwtjes in handen houden en altijd voordelig bellen, sms’en en mobiel internetten, dat kan via Simyo dé online provider voor sim only abonnementen. Bij Simyo kun je elke maand zelf je bundels geheel kosteloos naar boven of beneden aanpassen, zodat je altijd binnen je sim only abonnement blijft. Simyo is aangesloten op het betrouwbare netwerk van KPN. Een sim only internet afsluiten kan bij Simyo alleen online want Simyo is de online aanbieder van sim only abonnementen.

T-Mobile
T-Mobile is een bekende provider in Nederland die naast mobiele telefoons ook sim only abonnementen aanbiedt. T-Mobile is als één van de enigste providers die daadwerkelijk onbeperkt internet aanbiedt bij een sim only abonnement. Met een sim only onbeperkt internet kun je alle dagen van de maand onbeperkt genieten van mobiel internet. T-Mobile heeft in Nederland een uitstekende landelijke dekking en in combinatie met onbeperkt internet betekend dat je overal en altijd bereikbaar bent.